Rendalen 2024

Raske løpere i Rendalen!

Nok et år har gått, og nok en gang var det dags for Barnas skileker å ta turen til flotte Rendalen. På den åpne skistadion i Elvål var det omkring -14 grader denne tirsdags-kvelden, og forholdene var ikke annet enn perfekte for et raskt skirenn.

Ved ankomst på skistadion var vi som de foregående årene ekstremt heldige å ble møtt av en utrolig god gjeng fra Rendalen IL. I fjor sammenliknet vi vinterdagen med filmen Frost. I år kan vi konstatere at vi uten tvil hadde et bedre vær enn Nordland og Finnmark. En nydelig vinterkveld, perfekt for skigåing. Mannskapet fra Rendalen IL gjorde en fantastisk jobb, og i løpet av null og niks var arenaen klar for å ta i mot de unge håpefulle.

Til forskjell fra det vi vanligvis gjør, var det kun to mulige løyper her i dag, og det var jaggu på sin plass, for her forserte samtlige deltakere gjennom enten 500 eller 1000 meter, raskere enn noen på stadion klarte å si «sjokoladebananmilkshakeersuuuuperdigg». For en innsats av deltakerene. Enkelte hadde dårligere tid enn andre, men én ting samtlige hadde til felles var innsatsen, for her ga de virkelig jernet ute i skisporet. Et fantastisk publikum bidro stort til innsatsen, for makan til jubel og skrik er det lenge siden har blitt sett her i dalen.

Etter målgang ventet det flotte premier fra Joker, og blekket sprutet bokstavelig talt når deltakerene skulle få utdelt sine diplomer; det synlige beviset på fullført skiten hos Barnas skileker. Etter at diplomer og premier var hentet ut var det liten tvil om hva som var viktigst: Nydelige vafler fra de flotta damene hos Rendalen IL.

Tusen takk til Rendalen IL for en strålende dag. Alltid en fryd å samarbeide med dere, supert å få så god hjelp! Og så må vi takke alle de unge skiløperne for innsatsen og idrettsgleden de viste i skisporet i dag! Helt slutt må vi takke Joker, Salomon og Xplora for samarbeidet, som gjør det mulig å se all denne idrettsgleden.

På gjensyn, Rendalen!