Rendalen

For et knallfint arrangement vi hadde i Rendalen; fantastisk engasjement, råtøffe løyper, dyktig dugnadsgjeng og dedikerte skiløpere!

Rendøler kan det å lage skifest. Og her var ingen karauen eller hojnjeten. Hvis du ikke behersker rendals-dialekt fra før krigen, kan vi si at ordene betyr henholdsvis kranglevoren og jålete. Vi vil si at Rendølene var helt det motsatte med digre smil, masse idrettsglede og lite selvhøytidelighet. Det er oppskriften for å ha det gøy i skisporet, det! Rendalen IL hadde planlagt en ordentlig skidag denne lørdagen på Elvål skistadion med både Barnas skileker og klubbrenn. For en flott måte å avslutte skisesongen på.

Barna fikk prøve seg på noen ordentlig tøffe løyper med ulike distanser og vanskelighetsgrad. Hos Barnas skileker kan du ut i fra ditt eget ferdighetsnivå velge mellom ulike traséer som passer deg best. Her skal nemlig alle med og på Elvål skistadion var det virkelig barn i alle aldre. En ting de i hvert fall hadde til felles var innstillingen, for samtlige ga alt ute i skisporet. Og selvsagt hjalp det med engasjerte tilskuere som heiet frem løperne og ga de ekstra energi og noen ganger en støttende hånd på veien mot mål. Velfortjente premieposer ble delt ut til alle de dyktige skiløperne og da var det vare å «flæshe» gullmedaljen og skileker-lua med stor stolthet:)

Takk til Rendalen IL for samarbeidet! Og takk til alle dere som bidro til at dette ble en minneverdig dag på Elvål skistadion. På gjensyn!