Setesdal 2023

Sinnssyk stemning i Setesdal! 

Da var tiden kommet for et gjensyn med fantastiske Setesdal. Ved ankomst kom det en super gjeng til opprigg, bestående av Valle IL og Joker Valle. På rekordtid ble stadion klargjort, og vi kunne dermed vente i spenning på at de første deltagerne skulle innta stadion. 

Før start fikk vi oppleve en sinnssyk bra atmosfære da utøverne testet de ulike løypene, med både mot- og utforbakker, samt et langt oppløp! Her var det solid grunnlag for masse skimorro! 

Da starten gikk skjøt de grønnkledde fart inn i første krappe sving, og beholdt farten godt helt frem til oppløpet og målgang. Like fort gikk det frem til premiehentingen, med premier levert av Joker! Sammen med flotte premier delte Joker Valle ut saftige lefser og forfriskende sjokolademelk. 

På startstreken fulgte de blåkledde med, og fikk nok ekstra motivasjon til å suse igjennon løypen, for så å nyte premier etter målgang. I mange kule stiler la de ut på sin lange runde, og med store smil krysset de mållinjen, og satte kursen mot premiene. 

Da gjenstod de gulkledde, som skulle fullføre to hele runder av den lange løypen. Her var det mange deltakere som hadde dårlig tid, for dæven, det gikk virkelig fort! Før vi visste ordet av det hadde flere deltakere faktisk rukket å gå hele tre runder. Uansett tempo, og uansett antall runder, så er alle som deltar på Barnas skileker vinnere, og alle sammen skal få premier. I mål ventet det altså flotte premieposer til alle barna, sammen med gode lefser og sjokolademelk fra Joker Valle.

Tusen takk til alle som møtte opp på denne flotte dagen på Brokkestøylen. Vi håper dere hadde en like flott tid som vi hadde! En stor takk til Valle IL og Joker Valle som bisto under dagens arrangement. Tusen takk for oss!