Sjusjøen 2022

Sinnsyke Sjusjøen!

Klokken har akkurat rukket å passere 07:45 (i teorien 06:45 grunnet stilling av klokke til sommertid). Vi har ankommet Sjusjøen langrennsarena og ser frem til et nytt Barnas skileker-arrangement. På flere steder i landet vårt har våren gjort sitt inntog men her på Sjusjøen er det fremdeles et skieldorado. For et deilig å sted å være når man er glad i snø:)

Vår medarrangør Visit Sjusjøen hjalp oss med å rigge opp arenaen i en fei og de lagde også tre kule traséer som barna skulle få bryne seg på. Her var det lange flate partier perfekt for staking, motbakker slik at man får opp pulsen og nedfarter der man bare kan cruise nedover i hockey.

Kl. 10.00 var det allerede noen ivrige deltagere på plass og frem til kl 11.00 fosset det inn flere og flere unge skiløpere inn på arenaen. Visit Sjusjøen delte ut startvester til alle som ville delta. På våre arrangementer kan man nemlig velge distanse ut i fra eget ferdighetsnivå, og fargene på startvestene representerer de ulike lengdene.

Presis kl. 11.00 sendte vi av gårde de med grønne vester. De heiv seg nedover bakken fra start før de forserte en lett motbakke inn til mål. Strålende innsats! De med gule vester fikk en noe tyngre oppgave siden måtte bryne seg på en motbakke først for så å kunne skli nedover inn på arenaen og i mål. De med blå vester, som var den desidert største gruppa (spreke barn her på Sjusjøen:), løp gjennom den lengste løypa uten problemer. Fantastisk! Alle dagens deltagere gjorde seg virkelig fortjente til premier.

Arrangementet stod til en terningkast seks, synes nå i hvert fall vi. Vi gleder oss allerede til å komme tilbake. Tusen takk til alle de spreke deltagerne på Sjusjøen! Og takk til Visit Sjusjøen for all hjelp. Og til slutt takk de våre samarbeidspartnere som gjør det mulig for oss å arrangere gratis skifest for barna. På gjensyn!