Sjusjøen 2023

Supre Sjusjøen!

Nok et år er gått og endelig er Barnas skileker tilbake på supre Sjusjøen. I et fantastisk vintervær, der sola strålte over hele Sjusjøen langrennsarena, ble det nok en gang suksess sammen med Visit Sjusjøen.

Vi ankom arenaen da det fremdeles var bekmørkt ute, men i løpet av kort tid ble dette omgjort til en fantastisk soloppgang som vi fikk nyte samtidig som arenaen ble klargjort for å ta imot alle de unge håpefulle skiløperne. Like etter 10:00 kom de første deltakerne, og etter dette strømmet det til stadighet flere inn på arenaen. Så populært ble det faktisk, at titalls deltakere kom og ettermeldte seg etter at starten hadde gått, slik at det ble gjort flere ekstra starter mot slutten av arrangementet.

På startstreken stilte omkring 150 skiglade barn som hele uka hadde sett frem til å få gå renn på Sjusjøen. Som alltid ble deltakerne delt inn i 3 ulike grupper, basert på hvilken lengde man ønsket å gå. Først ut var grønt startnummer, som gjorde kort prossess med sin runde. Like etterpå startet blått startnummer, som gjorde akkurat det samme. Til slutt startet gult startnummer, som fikk gå dagens lengste løype. Løypa målte hele 1.15 km. Med en fantastisk innsats kom alle deltakerne seg trygt til mål. Her ventet det flotte premier; hos Barnas skileker er nemlig alle sammen vinnere og alle sammen får premier!

Å arrangere skileker hadde ikke vært mulig uten den gode hjelpen fra Visit Sjusjøen. I tillegg var Ringsakfjellet Drift AS og Sport 1 Sjusjøen lokale sponsorer for dagens arrangement, og sammen med våre samarbeidspartnere, Joker og Salomon, gjorde de det mulig for oss å ta denne turen til Sjusjøen.

Med alle 150 deltakerne trygt i mål, var det ikke mer å gjøre for vår del enn å takke så mye for oppmøtet. Vi håper vi sees ved en senere anledning. Tusen hjertelig takk for oss:)