Sjusjøen 2024

Strålende dag for ski på Sjusjøen!

Et nytt år har kommet, og nok en gang har året ført oss i Barnas skileker tilbake til det fantastiske vinterparadiset Sjusjøen. Med en sol som lyste opp Sjusjøen langrennsarena, ble arrangementet, i samarbeid med Visit Sjusjøen, en strålende suksess.

Vi ankom en stadion som ble lyst opp av en steikende sol. Stadion ble satt opp i løpet av en fei, og vi var også så heldige at vi fikk nypreparerte løyper tilpasset hver eneste klasse! Klokken 12:00 begynte de første ivrige deltakerne å ankomme, og interessen for skileker var så stor at mange ivrige barn ble etterpåmeldt, noe vi selvsagt setter stor pris på!

Rundt 140 skientusiastiske barn stilte på startstreken, klare for å teste sine skiferdigheter i Sjusjøens løyper. Deltakerne, delt inn i tre grupper basert på løypelengde, viste imponerende innsats. De med grønt startnummer var først ut og gjennomførte sin runde med bravur. Deretter fulgte de med blått startnummer, og til slutt de med gult, som bega seg ut på den lengste løypa som målte hele 1.23 km. Alle fullførte med stil, og ved målgangen ble hver enkelt deltaker belønnet med fantastiske premier. Hos oss er nemlig alle vinnere, uansett hvor dårlig eller god tid man har. Én heldig vinner var også heldig at den fikk en smartklokke fra Xplora som uttrekkspremie.

En stor takk til Visit Sjusjøen for deres uvurderlige bidrag. Ringsaker Drift AS, Sjusjøen alpin og Fjellved AS var med som dagens lokale sponsorer, og bidro sterkt til dagens arrangement. En stor takk må også rettes til Joker, Salomon og Xplora som våre trofaste sponsorer. Vi takker så mye for oss, og for et fantastisk arrangement. Håper vi sees ved en senere anledning!