Skarnes 2023

Saft på Skarnes!

For første gang var det tur for Barnas skileker å ta turen til Skarnes. Til tross for ukjent terreng, er ikke Skarnes et nytt sted for crewet, som tidligere har vært her i forbindelse med Tour of Norway for kids. Derimot var det et nytt sted i Skarnes, da vi denne gangen skulle samles i ei skiløype og ikke på en veg!

Vi ankom plassen 14:45, og ble her møtt av flere representanter fra Skarnes IL. Utstyret ble tatt ut av bilen og plassert ut over arenaen. Å sette arenaen i stand skulle tross for god hjelp vise seg å være utfordrende da det kun lå noen få centimeter med snø på stadion. På andre siden av vegen var åkeren nesten klar for å bli slått, så at det i det hele tatt var snø igjen var helt fantastisk. Etter heroisk innsats og fantastisk hjelp fra de lokale oppmøte fikk vi likevel bardunert både den store buen vår, og teltene våre. I løpet av én time var alt klart, og vi ventet i spenning på å se hvor mange fra Skarnes som kom til å møte opp.

Gleden var stor da de første deltakerne kom til arenaen like før 17. Mange ønsket å teste ski fra Salomon, og så populært var det faktisk at alt var lånt ut allerede før klokken hadde passert 17:10. Vi i Barnas skileker ønsket uansett at alle skulle få gå, så av den grunn satte vi opp én ekstra start mot slutten av arrangementet, slik at de som ikke fikk utstyr med en gang kunne ta over når de som første fikk teste hadde kommet i mål. Det må sies å ha blitt en kjempesuksess.

Starten gikk som planlagt klokken 18:00, først grønn, så blå og så gul. Ekstra for akkurat dette arrangementet var at det for noen deltakere var del av det lokale karusellrennet. Ekstra stas for oss å få med så flinke skiløpere, og forhåpentligvis ekstra stas for dem å få gå med litt ekstra rammer!

I mål ventet det flotte premier til alle deltakerne. To av deltakere var så heldige å finne gullbillett i premieposene sine, som sørget for ekstra premie levert av Salomon. Etter at premier var hentet ut, rettet alle blikket mot kiosken som Skarnes IL hadde stelt i stand. Her fikk alle deltakerne gratis saft! Varm vaffel og annet godt ble også servert.

Å besøke 50 ulike steder i løpet av 2.5 måned hadde aldri vært mulig uten våre trofaste sponsorer Joker og Salomon. Dagens besøk hadde heller aldri vært mulig uten de lokale sponsorene: Odal vind, Lilleseth kjetting, Veflen entreprenør AS og arrangementet: Family Sports club Skarnes.

Tusen hjertelig takk for oss Skarnes, håper vi sees ved en senere anledning!