Skarnes 2024

Skikkelig fræs på Skarnes!

Barnas Skileker hadde en minneverdig debut hos Skarnes i fjor, et sted vi har god kjennskap med fra tidligere av, gjennom Tour of Norway for kids. Etter fjorårets suksess var det ingen tvil om at vi måtte vende skuta tilbake hit! I 2023 var det kun 2 cm med snø her, i år var mengden 5-doblet! Til tross for lite snø på stadion var det ingen problem, med bemerkelsesverdig hjelp fra representanter fra Odal skiklubb og Skarnes IL, å stelle i stand er råkul arena.

Klokken 16:00 sto arenaen klar, og allerede klokken 17 strømmet det til med deltakere. Innen klokken var 18:00 telte vi rett i underkant av 150 barn på arenaen.Det ble lagt opp til tre løypelengder: grønn (250m), blå (600m) og gul (1000m), som tilfredsstilte de ulike ønsker barna måtte ha. Med fantastisk god hjelp fra Odal skiklubb og Skarnes IL ble alle deltakerne loset trygt gjennom løypa!

I dag var vi også så heldige at de aller fleste ble igjen for å heie på de resterende deltakerne som startet senere enn de andre. For en stemning vi fikk på stadion! I premieposene fant én heldig vinner en gullbillett, som sikret henne en smartklokke fra Xplora. Etter premieutdeling var kiosken en stor suksess, og et samlepunkt for de aller fleste.

Nok et år må vi kunne konstatere at Barnas skileker ble en brakenes suksess, og det ville ikke vært tilfelle uten fantastisk hjelp fra Skarnes IL og Odal skiklubb. En stor takk til de lokale sponsorene; Veflen Entreprenør, Odal Sparebank og Motus Skarnes. Vi må også rette en stor takk til Joker, Salomon, og Xplora som muliggjør disse arrangementene. Håper vi får anledning til å komme tilbake!