Skedsmo 2023

Supre Skedsmo!

De sier at alle gode ting har en begynnelse, samt en slutt. På Skedsmo under gårsdagens arrangementet snakker vi forhåpentligvis om en begynnelse på noe som på veldig lang tid ikke skal ha noen ende. I et nydelig skivær, på en super skiarena var Barnas skileker til stede for første gang.

En veldig kul sløyfe var laget i anledning vår ankomst i Tæruddalen. Med nypreparerte løyper, nydelig vær og fantastisk hjelp fra Skedsmo skiklubb ble arenaen satt opp i en fei.

Først ut var grønt startnummer, som skulle gå hele 310 meter. I et rått tempo, og med livet som innsats ble runden deres gjort unna med skikkelig stil. Videre gikk blått startnummer den samme løypa, men to eller tre runder, noe hver enkelt deltaker selv valgte. Til slutt var det gult startnummer som skulle gå. Disse flinke deltakerne fikk velge mellom tre og fire runder.
Én ting hadde alle deltakerne til felles, de var superflinke, og hadde en helt fantastisk innsats.

I mål ventet det flotte premier fra Joker. To heldige vinnere fikk også gullbillett i sine premieposer, som ga ekstrapremier levert av Salomon! I premieposene lå det også reflekser fra dagens lokale sponsor: Romerike Sparebank. Et fantastisk tiltak for å sikre at enda flere blir sett i mørket!

Tradisjoner defineres som noe som har hendt repeterende minimum 3 ganger innenfor et gitt tidsrom. La oss virkelig håpe at samarbeidet mellom Skedsmo skiklubb og Barnas skileker blir en god og lang tradisjon med tiden! Tusen hjertelig takk for oss.

Stor takk til Joker og Salomon for å muliggjøre disse flotte arrangementene!