Skedsmo 2024

Såpass ja, Skedsmo!

I fjor sa vi at vi hadde et håp om at arrangementet på Skedsmo skulle bli en begynnelse på noe som ikke skulle ende på veldig lang tid. I motsetning til fjoråret var ikke været like fint i år, men stemningen var om noe, enda mer utrolig enn i fjor! Kraftig vindkast og følt temperatur ned mot -18 stoppet ikke gjengen på Skedsmo!

Med nypreparerte løyper og herlig hjelp fra Skedsmo skiklubb ble arenaen ferdigstilt i løpet av null komma niks, og arenaen skrek nærmest etter unge håpefulle deltakere. Tre råkul traséer ble stilt i stand, der krappe svinger sto sentralt.

Ut fra start kokken 13:00 var det først dags for de grønne deltakerne. Det ble av disse gått hele 313 meter, før målstreken ble krysset på mange ulike måter. Videre var det klart for blå deltakere. Disse forserte en enda lenger løype i et tempo som tidligere aldri har blitt sett på Skedsmo. På grunn av kulde ble det sendt ut to puljer for denne gjengen, og de ga virkelig alt de hadde. Helt til slut var det klart for de gule startnumrene, og for en sjuk innsats disse deltakerne viste oss. Langflate lå de etter målgang, og det forstår vi godt, for her gikk det virkelig unna! Med hyppige starter, har det aldri før vært så mange farger i løypa på en gang, og råkult ble det, for løypa her i dag var designet for akkurat dette!

I mål fikk deltakerne byttet inn startnummeret mot en råkul premiepose levert av Joker. Én heldig vinner fant en gullbillett i posen sin, og ti andre deltakere fikk en råflott lue fra Salomon. Vi må få rette en stor takk til dagens lokale sponsorer: Handelsbanken Lillestrøm. Også en stor stor takk til den utrolige medarrangøren vår: Skedsmo skiklubb.

Vi må si som i fjor: Tradisjoner defineres som noe som har hendt repeterende minimum 3 ganger innenfor et gitt tidsrom. La oss virkelig håpe at samarbeidet mellom Skedsmo skiklubb og Barnas skileker blir en god og lang tradisjon med tiden! Tusen hjertelig takk for oss.

Til slutt, en stor takk til Joker og Salomon for å muliggjøre disse flotte arrangementene!