Skeikampen 2022

Solfylte Skeikampen!

Da var det endelig dags for Barnas skileker å gjøre sitt inntog på Skeikampen. Hva mer enn sol, noen plussgrader og nypreppa skiløyper kan man egentlig ønske seg inn mot et skirenn. Akkurat det var vi så heldige å få her, akkurat som bestilt!

Da klokken hadde passert 16:00 ankom de første entusiastiske løperne. Det var i en heidundranes fart at de fant veien til sekreteriatet og fikk utdelt dagens startnumre. Løypa var testa før mor og far rakk å komme seg ut av bilen, for noen ivrige deltakere!!

Det som kanskje kan omtales som historiens lengste løyper fant sted på Skeikampen. Hvertfall hvis vi tenker på Barnas skileker sin historie. Her var alle løypene veldig lange, men det gjorde bare skifesten enda mer komplett, om det i det hele tatt var mulig.

Rundene ble forsert på mesterlig vis av alle de oppmøte skiløperne, og det i et voldsomt tempo. Selv vår forpatrulje som hadde trent i 4 år og 3 måneder for dette øyeblikket måtte gi slipp på flere deltakere på vei inn på oppløpet.

Etter fantastisk innsats fra samtlige deltakere ventet flott premier i mål. To stykker var også så heldige at de fant et gullbillett i posen sin, og fikk med det utlevert en ekstra fet premie levert av Salomon.

Tusen hjertelig takk for at vi fikk komme på besøk Skeikampen, og for et fantastisk arrangement i dette flotte været.