Stavsjø 2023

Sprekinger i Stavsjø!

Kalenderen viser 15. januar, og klokka har akkurat passert 10:00. Snøen laver ned samtidig som at skyene ligger lavt over Stavsjø. Crewet i Barnas skileker blir møtt av tre representanter fra skigruppe i Nes sportsklubb som skal bistå i riggen til arrangementet.

Utstyret flyr og i løpet av ingen tid er stadion komplett og klar for å ta i mot alle de unge skiløperne. Løypene er nypreparerte og med milde temperatur er det et raskt føre som ligger for tur.

I motsetning til hvordan rennene vanligvis foregår er det gule startnumre som er først ut. De skal forsere én løype på hele 2.2 km, noe som er rekordlangt i sammenhengen Barnas skileker!

7 minutter senere starter vi grønt startnummer, før de blå starter 8 minutter senere igjen. I et voldsomt tempo ble de spennende og flotte løypene passert som om deltakerne aldri hadde gjort annet i livet sitt. For en innsats av samtlige!

Med en noe annerledes start er det varierte farger på deltakerne som kommer i mål. Grønn, blått og gult kommer om hverandre, en annerledes målgang enn hva vi bruker å ha. Gøy er det likevel, i forsøket på å speide etter neste deltaker som kommer inn på stadion er det mange foreldre som til stadighet blir overrasket over hvilke farge deltakeren som kommer inn har på seg.

Vel fremme i mål får samtlige deltakere premier. Det én heldig deltaker enda ikke vet er at det i posen dens ligger én gullbillett som gir krav på ekstra premie. Personen jubler av glede når hen så legger merke til billetten. Deltakeren går og bytter den inn i en flott premie levert av Salomon!

Et supert arrangment er ferdig, vi takker så masse for oppmøtet, og ikke minst for at vi fikk komme. Håper vi sees neste år, Stavsjø!

Tusen takk til våre samarbeidspartnere; Joker og Salomon! Uten deres bidrag ville ingenting av dette vært mulig!