Steinkjer 2023

Steikje bra Steinkjer!

Klokken har akkurat passert 15:00, og crewet i barnas skileker blir møtt av flotte representanter fra Steinkjer Skiklubb. Stadion blir raskt gått igjennom, og det stadfestes at løypene ble satt tidligere på dagen.

Sola står høyt på den blå himmelen, og mer kravstore enn det er vi ikke; nå ligger alt til rette for et helt rått arrangment. I løpet av en snau time er hele arenaen satt i stand, og den skriker etter ivrige deltakere som kan fylle den opp!

Like etter 17:00 ankommer de aller første deltakerne arenaen. Startnumre hentes ut i rennkontoret, og løypene skal testes. I et imponerende tempo forserer de oppmøte løypene runde etter runde, allerede før starten har gått. Videre flyr tiden raskt, og før noen vet ordet av det, har klokken passert 17:55, og de grønne deltakerne stiller seg opp på startstreken.

Flotte bilder tas av alle deltakerne, og det hersker lite tvil om at samtlige av de oppmøtte er klare for renn! De grønne setter ut fra start i et voldsomt tempo, hvor de blå følger på 15 minutter senere, og til slutt også de gule. Antall kilometer gått må ha passert godt over 50 for de over 100 oppmøtte barna, for en innsats!!

Barnas skileker er over for denne gang, og for et arrangment det ble på Steinkjer skistadion. Vi i Barnas skileker kan ikke gjøre stort annet enn å takke så mye for oss og for at vi fikk lov til å komme. Det ble i våre øyne et fantastisk arrangment, og da gjenstår det bare én ting for oss å si; Steikje bra Steinkjer!

Det må rettes en stor takk til Steinkjer Skiklubb som dagens medarrangør. Ikke minst en stor takk til sponsorene våre Joker og Salomon