Stordal 2022

Sinnsyke Stordal!

Vi har de siste arrangementene vært ufattelige heldige med været. Stordal var for å si det mildt, ingen unntak! I sinnsyke omgivelser med et helt rått vær var det dags for nok et arrangementet med Barnas skileker.

Det var en fantastisk gjeng med unge mennesker i regi av Joker Stordal som møtte opp og fikk arenaen opp i god tid før start. Allerede da klokken var 12:10 sto arenaen klar for at menneskene kunne storme til dette flotte stedet.

Like før 13.00 ankom de første deltakerne arenaen og fikk utlevert startnumre. Det første som møtte dem var fristende appelsiner og kvikklunsj. Dette skulle deles ut av Joker Stordal etter målgang. Enkelte slet med å ikke røske med seg noe allerede før start.

Da klokken nærmet seg 14:00 var det ca. 45 skiglade deltakere som gledet seg til start. Først ut var grønt startnummer som skulle ut på sin 300 meter lange runde. I et fantastisk (litt tidlig) påskevær var det enkelt å ramle litt gjennom snøen, men etter iherdig innsats av samtlige kom alle trygt i mål.

Like etter fulgte gul start, før vi avlyttet det hele med blå start. Det var tydelig at føre var krevende, men alle deltakere kjempet fantastisk og tok seg helt ut. I mål kunne de hente ut veldig velfortjente premier, og ikke minst en saftig appelsin og kvikk lunsj levert av Joker Stordal.

I dag var også to deltakere så heldige at de vant en helt egen smartklokke for barn, levert av Xplora, en av våre flotte samarbeidspartnere og sponsorer. En sann glede å se hvor glade barna ble. Dette i tillegg til at to heldige barn vant uttrekkspremie fra Salomon gjorde virkelig dagen komplett.

Vi takker så mye for oss Stordal, det har virkelig vært en fornøyelse å få komme hit til dere. Tusen hjertelig takk for oss, håper virkelig vi sees til neste år!