Stordal 2023

Stordal, steike altså!

Under fjorårets tur rundt om i dette området, opplevde vi et vær som var umenneskelig godt. Denne turen har vært preget av litt mer ruskete vær, men Stordal, steike altså! Helblå himmel, noen røde grader og en sol som varmet godt. Dette tatt i betraktning med en natur så vakker at man måper, dette arrangementet hadde blitt bra uansett.

I år som i fjor var det Joker Stordal som var medarrangør, og som stilte med meget god hjelp til opprigg av arenaen. Arenaen var klar før 12, og her var det nesten synd at vi ikke hadde meldt om tidligere oppmøte, det fortjente arenaen i dette været.

Deltakere startet å ankomme den intime stadion allerede litt før klokken var 12:45. Joker Stordal hadde kopiert fjorårets suksess, hvor freshe appelsiner og kvikklunsj sto fremme ved påmeldingsteltet. Dessverre for deltakerne var ikke dette noe som skulle nytes før målgang var et faktum.

Klokken 14:00 gikk starten. Trang løype med kun et spor hver vei gjorde passeringer vanskelig, men likevel ikke umulig. Deltakere kjempet seg frem i løypa, og målgang ble etter en del minutter et faktum. Alle startet heldigvis ikke samtidig, det ble delt inn i tre puljer. Grønt startnummer gikk 300 meter, gult gikk 600, og blått gikk hele 900 meter. Noen hadde det travelt, andre ønskt å nyte påskeværet som kom en liten uke tidligere enn anslått. Uansett så fikk alle sammen premier, for her på Barnas skileker er absolutt vinnere.

I mål ventet i tillegg til premiene, kvikklunsj og appelsin til alle! Ikke nok med det, for to heldige vinnere fikk gleden av en gullbillett i sin prbmiepose, som ga en ekstra premie. Når klokken nærmet seg 14:45 hadde alle deltakerne passert målstreken, og dagens arrangement var ved veis enda. Som om det ikke var nok premier, slo Joker Stordal på stortromma, og delte ut en Kvikk-lunsj sekk til én heldig vinner!

Vi takker så mye for oss Stordal, det har virkelig vært en fornøyelse å få komme hit til dere. Tusen hjertelig takk for oss, håper virkelig vi sees til neste år!

Takk til våre sponsorer Joker og Salomon, og ikke minst til dagens medarrangør; Joker Stordal.