Stordal 2024

Strålende Soldag i Stordal!

Årets skifest i Stordal kunne ikke vært bedre – fantastisk vær og en herlig atmosfære preget dagen fra start til slutt. Arrangementet startet klokken 14:00, og solen strålte over oss mens vi gjorde oss klare for en dag fylt med skiglede og moro.

Vår trofaste medarrangør, Joker Stordal, hadde virkelig stelt i stand for oss. Ved ankomst ble vi møtt av sjokolade og friske appelsiner som lå klar i solskinnet. Stemningen var på topp, og deltakerne kunne nyte de herlige godbitene mens de gjorde seg klare til å ta fatt på løypene.

I tillegg til de vanlige premiene var det også uttrekningspremier denne gangen, som Joker Stordal hadde sørget for. Spennende ekstra premier som skapte ekstra spenning blant deltakerne.

Klokken 14:00 gikk starten, og løypene var klare for å ta imot ivrige skiløpere. Trange spor gjorde passeringer utfordrende, men deltakerne ga alt i løypa og kjempet seg fremover mot målstreken. Grønt, gult og blått startnummer representerte ulike løyper, og uansett hvilken runde man gikk, var det en opplevelse å være med.

I mål ventet selvfølgelig premiene til alle deltakerne, samt nok en runde med kvikklunsj og appelsin for å feire innsatsen. Og som en ekstra bonus hadde vi besøk av Sparebanken Møre, som hadde en flott stand med telt, flagg og massevis av spennende ting å dele ut.

Takk til alle som deltok og bidro til en fantastisk dag i Stordal. Og ikke minst en stor takk til Joker Stordal og Sparebanken Møre for deres fantastiske støtte og samarbeid. Vi gleder oss allerede til neste år og nye minner! P