Stryn 2022

Skikkelige trøkk i Stryn!

Kalenderen viser endelig 19. mars og vi er på plass på Ullsheim skianlegg. I et fantastisk skivær var vi klare for opprigg på en fantastisk arena. Arenaen var oppe i en fei, og 12:30 var alt klart for å ta i mot alle de unge håpefulle deltakerne.

Allerde 12:45 ankom de første deltakerne, og det gikk ikke mange minuttene før løypene ble testet av disse ivrige skiløperne. Fra dette tidspunkt ankom de resterende deltakerne jevnt og trutt helt frem til starten skulle gå klokken 14:00.

På slaget 14 ble grønt startnummer sendt ut på sin runde inne på stadion. En runde som målte hele 300 meter skulle forseres, og det i et voldsomt tempo. Samtlige deltakere var over før dagens speaker rakk å si «bananmilkshake». I mål ventet det flotte premier på deltakerne som hadde fullført.

Etter grønn sin målgang var det endelig dags for de blå startnumrene. I en lang løype på 800 meter fikk de testet alt fra klatring i bratte bakker, til å manøvrere seg i krappe svinger. Det var en tung løype som ble beseiret, og her også i et voldsomt tempo. Også alle i denne gruppa fikk premier, for hos oss i Barnas skileker er alle sammen vinnere, og alle skal få premier!

Et fantastisk arrangment gikk mot slutten, og vi er evig takknemlig for det fantastiske oppmøte og den gode hjelpen fra de lokale som hjalp oss å få opp arenaen. Tusen takk for oss Stryn, vi håper vi sees til neste sesong!!