Stryn 2023

Skiglade Stryn!

Endelig viser kalenderen søndag 26. mars, og som i fjor er stedet det skjer Ullsheim skianlegg. I steikende sol og blå himmel ble vi møtt av representanter fra Stryn IL? klokken 10:45. Opprigg av arenaen gikk fort, og arenaen sto klar mye tidligere enn hva vi kunne håpe på.

Været viste dessverre en dalende kurve, og innen klokken slo 13:00 var den blå himmelen erstattet av grå skyer.. Skifest skulle det uansett bli, litt skyer stopper tross alt ikke oss. Deltakerne begynte med det å strømme inn, og skifesten var startet. Helt frem til 14:00 kom det deltakere som hentet ut startvest.

På slaget 14 ble grønt startnummer sendt ut på sin runde inne på stadion. En runde som målte hele 300 meter skulle forseres, og det i et voldsomt tempo. Samtlige deltakere var over før dagens speaker rakk å si «bananmilkshake». I mål ventet det flotte premier på deltakerne som hadde fullført.

Så var det de gule og blå deltakerne sin tur, her skulle hele 800 og 1000 meter forseres. I de lange løypene på fikk de testet alt fra klatring i bratte bakker, til å manøvrere seg i krappe svinger. Det var en tung løype som ble beseiret, og her også i et voldsomt tempo. Samtlige fikk premier i mål, for hos oss i Barnas skileker er alle sammen vinnere, og alle skal få premier!

Med på dagens arrangement som lokal sponsor var Sparebanken Sogn og Fjordane. De muliggjorde årets tur hit til Stryn!

Et fantastisk arrangment gikk mot slutten, og vi er evig takknemlig for det fantastiske oppmøte og den gode hjelpen fra de lokale som hjalp oss å få opp arenaen. Tusen takk for oss Stryn, vi håper vi sees til neste sesong!!

Som alltid takker vi Joker og Salomon som våre utrolige sponsorer!