Stugudal 2023

For første gang i verdenshistorien skulle Barnas Skileker få komme på besøk til Stugudal, og her skulle det straks bli stemning, når Norges aller største skiturné for de minste satt på turboen!

Med en feiende flott Joker-butikk som medarrangør rigget vi oss til med strålende hjelp. Ordet hadde spredd seg med de kraftige vindkastene, om at skifesten på Stugudal var nært forestående, og allerede timen før start hadde det begynt å komme ivrige kids for å plukke med seg startnummervest og teste løypene.

Løypene var av aller beste type, her finnes det nemlig en gjeng i organisasjonen Stugudal Fjell som kjører løyper med både scootere ig store løypemaskiner. Det var sistnevnte som hadde vært i full sving dagen før vi kom på besøk, og gjort om det store festivalområdet til en nettverk av skiløyper. Her var det flust av utfordringer for alle, med både en rask, rund runde og bratte stigninger med susende utforkjøringer.

I Stugudal var viftene satt på maks, og i det klokken slo 13:00 kunne vi heie av gårde dagens første skiløpere. Oppløpet var langt, og vinden blåste virkelig opp stemningen i publikum. Ivrige skiløpere gikk uredde til verks, og runden føyk avgårde! Dette skulle vi få bevitne hele tre ganger, her var både publikum og skiløpere av det ivrigste slaget, og vi fikk virkelig ta del i festivalfølelsen. Dette var stas!

Tusen hjertelig takk for en strålende dag Stugudal!