Nes på Romerike

For en premiere!!!

Barnas skileker sitt aller første arrangement fant sted under flomlyset på Nes ski- og sykkelanlegg på Romerike, og vi kunne ikke bedt om en bedre debut. Når man har et sånt anlegg i nærområdet skjønner vi hvorfor barna her er så glade i gå på ski. Selv om det kun var medlemmer av Nes ski som fikk delta, var stemningen så god på arenaen at det føltes som om hele Romerike var til stede og heiet de unge løperne gjennom løypa.

Takket være Nes ski var løypene av det proffe slaget og det var tre ulike distanser som barna kunne bryne seg på. På slaget 18.00 gikk startskuddet for de minste som gikk runden rundt på arenaen på et blunk. Deretter var det de noe eldre barna som skulle i ilden. De måtte gå to runder men det var null problem for disse spreke barna. Og helt til slutt var det de eldste sin tur og de måtte forsere en lengre og mer utfordrende løype. Og de gikk ikke den bare en runde…neida, det ble to. Her imponerte både små og store og det lover godt for fremtiden til norsk langrenn!

Takk til Joker Fenstad som delte ut velfortjente premier til alle barna etter målgang. Og takk til Bilia Jessheim og Fenstad Auto som var på plass og delte ut gratis give-aways og ikke minst viste frem et par lekre Volvoer.

Og tusen takk til alle dere som var til stede på Nes ski- og sykkelanlegg og bidro til en svært minnerik aften, både til dere som viste idrettsglede i sporet og til dere som heiet frem de unge løperne. Vi kan nesten ikke vente med å returnere!