Torpa 2022

Tøft på Torpa!

Datoen viser 28. februar, og klokken har akkurat passert 15:00 i det crewet ankommer skiløypene ved Torpa skole. Det er et fantastisk føre som ligger klart når Barnad Skileker endelig har tatt turen til Torpa.

En liten intim stadion la grunnlaget for et topp arrangment med masse god stemning på denne flotte mandagen.

Arenaen ble satt opp i en fei, med god hjelp fra de lokale i Torpa IL. Før klokken var 16:30 sto alt klart og vi kunne ikke gjøre annet enn å glede oss til å ta i mot de unge håpefulle.

Det var stelt i stand to ulike løyper, en på 300 og en på 800 meter. Grønn løype var en kortere sløyfe rundt et lite skogkratt, mens den blå var en lengre sløyfe rundt masse skog og mark! Begge de to løypene endte til tross for ulik lengde og sløyfe opp på samme oppløp. De grønne deltakerne fikk god fart inn på oppløpet med en laaaaaang slak nedoverbakke, mens de blå på sin side fikk en krapp venstresving.

Blå start var nokså åpenbart dagens største felt, og trangt om plassene skulle det bli! Med 2 kjørte spor og en trang korridor endte starten slik alle gode fellesstarter gjør, med litt fall, og bra tempo.

Etter målgang ventet flotte premier til alle dagens deltakere. Her i Barnas skileker er nemlig absolutt alle sammen vinnere, og alle får premieposer med flotte premier i!!

Tusen takk til våre sponsorer, og til Torpa IL for god hjelp i dag. Håper vi sees ved en senere anledning!!