Torpo 2024

Tøffe Torpo!

Med noen sesongers pause var det endelig klart for et gjensyn mellom Torpo og Barnas skileker. Dagen startet perfekt med blå himmel og en sol som sto så høyt på himmelen som den kunne. Det ble noe mer skyer utover dagen, men den gode temperaturen holdt seg. Torpo hadde bestilt godt skivær, og leveransen kan ikke sies å være annet enn til punkt og prikke.

Crewet kom til arenaen like før klokken 15, og fikk rigget i stand en flott arena. På denne flotte arenaen kunne vi skilte med to megasvære portaler, masse vimpler, og ikke minst noen råkule skiløyper. Det ble stilt i stand en trasé som deltakerne kunne begi seg ut i, hvor antall runder var forskjellen på startnumrene.

Av stedene vi besøker i Hallingdalen er ikke Torpo det største, men for en vilje og ånd dette nydelige stedet har. Det fikk de virkelig bevist når vi sendte av gårde de ufattelig flinke deltakerne på sine runder. Først ut var de grønne deltakerne, så de blå og gule samtidig. Disse deltakerne ble nesten dratt gjennom løypa av den rungende heiinga. Deltakerne ga virkelig alt de hadde av krefter, og alle sammen gjorde seg vel fortjent til å motta noen råkule premier fra Joker Torpo. Èn heldig vinner fikk en smartklokke fra Xplora, og to andre ekstrapremier fra Salomon.

Ekstra kult var det at flere deltakere valgte å gå rekordlangt sammen med oss idag. Utgangspunktet var 4 runder for de gule, men enkelte valgte å gå hele 9 runder, det er helt vilt!

Tusen takk for denne gang, Torpo. Og en stor takk til Torpo IL som medarrangør, og til Hallingdal Elektroservice som regional sponsor! Til slutt må vi få rette en stor takk til våre fantastiske sponsorer Joker, Salomon og Xplora.