Torpo

Barnas skileker fortsetter sin ferd gjennom Hallingdal og denne dagen tok vi med oss skisirkuset til Torpo. For et sjarmerende sted:) Og for et engasjement som ble vist av heltene i skisporet og fra tilhengerne langs løypa!

Torpo IL er kanskje ikke blant landets største idrettslag men de må være blant landets beste når det kommer til dugnadsånd, positivitet og ståpåvilje. I løpet av noen få strakser hadde de omgjort Bakketun idrettsplass til en superproff langrennsarena med mål- og startportal, vimpler, lydanlegg og ikke minst utfordrende og kule skiløyper som de unge utøverne skulle prøve seg på. Barna, som var i alle aldre, ankom arenaen og fikk på seg startvest og gjorde sine oppvarmingsøvelser i påvente av startskuddet. Å vente kan jo være litt kjedelig men ikke når man kan leke med ski og snø i nydelig vintervær:)

Endelig var tiden kommet og det var ingen grunn til vente. Barna viste et herlig engasjement da de stormet av gårde og ut i traséen. Å se pur idrettsglede hos disse barna mens de jobber seg gjennom løypa med et smil om munnen og med et klart mål om å gjennomføre, er jo derfor vi arrangerer Barnas skileker. Og kanskje var det en fremtidig verdensmester som gikk her i dag for pågangsmotet var i verdensklasse. Premiene som barna mottok etter løpet må sies å være meget berettighet etter den innsatsen i dag.

Tusen takk for denne gang, Torpo! Og en stor takk til Torpo IL for et strålende samarbeid.