Torvikbukt 2023

Triumferende Torvikbukt!

Torvikbukt er en plass vi har gode minner fra, tidligere har vi nemlig vært her med Tour of Norway for kids. Den 22. mars 2023 var derimot klart for premiere for Barnas skileker på Torvikbukt, nærmere bestemt til Gjemneshallen.

Crewet ankom Gjemneshallen rundt klokken 14:30, hvor vi ble møtt av de lokale menneskene fra Torvikbukt IL. Samtidig kom også kjøpmannen fra Joker Torvikbukt. Utstyret ble løftet ut av bilen og plassert ut ved den ferdig preppa skiløypa. I løpet av ingen tid sto alt sammen klart, og arenaen skrek etter de unge håpefulle som om ikke lang tid skulle komme undrenes inn på denne flotte skiløypa.

Like før 17:00 ankom de aller første, og kanskje mest ivrige deltakerne. Samtidig som at stadig flere deltakere ankom med tiden, gikk de som ankom først runde på runde for å varme opp kroppen og være i toppform til starten av rennet.

Såpass ærlige kan vi være, for været det var ikke helt med oss i dag. Det spilte likevel liten rolle, for når Barnas skileker endelig var på besøk i verdens vakreste bygd: Torvikbukt, da var resultatet en skifest uten like!

Runde på runde ble forsert av deltakerne, og i mål ventet det flotte flotte premier på alle sammen. En innsats som sjeldent har blitt sett ved Gjemneshallen var uten tvil et faktum, og premiene var uten noe som helst tvil velfortjente. To heldige vinnere fikk også gullbillett i sine premieposer, noe som ga en råtøff ekstrapremie.

Ekstra stas var det åpenbart at NRK hadde tatt turen, for her var det mange barn som ønsket litt TV-tid! (Forøvrig gikk det en snutt på Alt i Norge klokken 20:45 i kveld sånn ca).

Dagens arrangement var i det klokken slo 19:45 over, dessverre alt for fort. For et arrangement vi fikk i Torvikbukt, med en helt rå stemning hele arrangementet ut. Tusen takk for oppmøte, og for at vi fikk lov til å komme på besøk. Håper vi sees ved en senere anledning!

En stor takk til Joker og Salomon som våre utrolige sponsorer.