Tromsø

Nordens Paris, Ishavsbyen, Porten til ishavet, Den arktiske hovedstad….kjært barn har mange navn. For en magisk ettermiddag det ble i Tromsø i dag!

Barnas skileker sitt aller første arrangement i Nord-Norge fant sted i Tromsø nærmere bestemt på Templarheimen Idrettspark, ganske sentralt plassert på Tromsøya. Været var rett og slett upåklagelig; skyfritt og deilig vintertemperatur. Vår medarrangør Tromsø Skiklubb tok oss varmt i mot og heiv seg i gang med å forvandle idrettsparken til en proff langrennsarena. På null komma svisj var vi klare for å ta i mot våre unge, prominente gjester. Vi hadde dessverre ikke rød løper men vi hadde et nydelig og helhvitt underlag.

Forventningsfulle skiløpere ankom arenaen og fikk utdelt startvester i gult og blått. På våre arrangementer kan man nemlig velge distanse ut i fra eget ferdighetsnivå, noe disse startvestene representerer. Kl. 17.30 satte vi det hele i gang. Ut fra start gikk det sabla fort med samtlige deltakere. Selv om noen deltagere var litt sene til start, var det ingen problem. De bare kastet seg ut i skisporet med imponerende iver. Meter på meter ble forsert, og før man visste ordet av det var alle barna kommet trygt inn i mål. Og da ventet det selvsagt premier til alle de spreke deltagerne, for på Barnas skileker blir samtlige kåret til vinnere og velfortjente vinnere var det virkelig.

Et vanvittig morsomt arrangement var ved veis ende. Vi håper virkelig ikke det blir lenge til vi returnerer til vakre Tromsø. Og vi håper alle som ble med på skifesten, både i skisporet og langs løypa, koste seg like mye som oss. Tusen takk til Tromsø Skiklubb for samarbeidet og for at dere gjorde dette mulig!