Trysil 2023

Trivelig Trysil!

Selvfølgelig var Trysil endestasjonen for Barnas skileker 2023, akkurat som for 2022. I et strålende påskevær ankom vi Trysil til en helrå avslutning på årets turné. 13:45 ble vi møtt av de flotte representantene fra Trysil IL som hadde fått i oppgave å bistå oss med dagens arrangement. Oppriggen gikk unna i en fei, og arenaen den sto klar allerede før klokken 15.

Tiden gikk fort, og allerede 15:50 startet det å komme deltakere fra alpintbakken og bort til oss. Sola den forsvant litt bak noen hvite skyer, men påskestemningen var det ingenting å si på. Til rungende musikk var det åpenbart at de oppmøtte koste seg stort.

I de flotte preparerte skiløypene gikk deltakerne runde på runde, hvor både kropp og utstyr grundig ble testet før starten skulle gå av gårde. Noen hadde truffet godt, andre følte at skia ikke var het på lag. Da var det supert at vår kjære sponsor Salomon har sendt med flust av utlånsski som deltakerne kan få bruke!

Klokken viste 16:55 i det de grønne deltakerne stilte seg opp på startstreken. 300 meter skulle disse unge håpefulle gå, og det gikk de i et voldsomt raskt tempo. 300 meter med snø var passert for samtlige grønne deltakere i løpet av få minutter. De gule deltakerne startet like etter, hele 600 meter med løyper skulle forseres. Innsats uten like resulterte i velfortjente premier til samtlige deltakere!

Til slutt var det de blå deltakerne som skulle ut å gå, 1 km var kravet for kunne kalle seg en vinner. Vinnere fikk vi mange av, faktisk så ble alle sammen vinnere i dag, og alle fikk premie!

Dagens arrangement, og ikke minst årets sesong gikk med dette mot ende. Fortvil ikke, vi kommer tilbake, større og bedre enn noen gang. I mellomtiden anbefaler vi å sjekke ut tourkids.no for å se om Norges største sykkelturné for barn kommer i nærheten av deg!

Tusen takk for oss, og tusen takk til Trysil IL! Ikke minst takker vi de fantastiske sponsorene våre Joker og Salomon!