Trysil 2024

Tusen takk til trivelige Trysil!

Trysil var nok en gang den strålende endestasjonen for årets Barnas Skileker, og det var ingen tvil om at vi avsluttet turneen med stil. Ankomsten til Trysil var preget av forventning og påskeglede og solen strålte. Ved 13:45 møtte vi de fantastiske representantene fra Trysil IL, som sto klare til å hjelpe oss med dagens arrangement. Oppriggen gikk smertefritt, og innen klokken 15 sto arenaen klar til å ta imot deltakerne.

Klokken nærmet seg 16:50, og deltakerne begynte å strømme til. Stemningen var høy, og det var tydelig at alle var klare for en flott dag med skiglede og konkurranser. 170 deltaker på start og atmosfæren var på topp!

I de godt preparerte skiløypene gikk deltakerne gjennom løyper, og alle fikk sjansen til å teste både kropp og utstyr før startskuddet gikk. Heldigvis hadde vår sponsor Salomon sørget for et godt utvalg av utlånsski, slik at alle kunne finne skiene som passet best for dem.

Klokken slo 17:00, og de grønne deltakerne sto klare ved startstreken for å gå sine 300 meter. Med et voldsomt tempo krysset de mållinjen på kort tid. Like etter var det de gule deltakernes tur, som skulle forseres 600 meter med løyper. Innsatsen var enorm, og hver eneste deltaker fortjente den velfortjente premien som ventet i målområdet.

Til slutt var det de blå deltakernes tur til å vise hva de hadde. Med en kilometer foran seg ga de alt de hadde, og målgangen ble nådd med stor glede og jubel. Alle deltakerne var vinnere i dag, og ingen gikk tomhendte hjem. Det var faktisk en heldig vinner som i tillegg til jokerpremier, gikk hjem med en smartklokke fra Explora!

Tusen takk til vår medarrangør Trysil Il som vi i crewet begynner å bli godt kjent med. I tillegg retter vi en stor påsketakk til Trysil Fjernvarme AS, som var dagens lokale sponsor. Dere gjør dager som denne mulig og vi takker for deres støtte på dagens arrangement!

Tusen takk til Trysil IL for fantastisk samarbeid, og ikke minst til våre fantastiske sponsorer Joker og Salomon!