Tuddal 2022

Talenter i Tuddal!

Barnas skileker fortsetter sin reise der målet er å spre skiglede til Norges barn, og i dag tok vi med oss skisirkuset til Tuddal. For et sjarmerende sted:) Og for et engasjement som ble vist av heltene i skisporet og fra tilhengerne langs løypa!

Tuddal er kanskje ikke blant landets største idrettslag men de må være blant landets beste når det kommer til dugnadsånd, positivitet og ståpåvilje. I løpet av noen få strakser hadde de omgjort idrettsplassen i Tuddal til en superproff langrennsarena med mål- og startportal, vimpler, lydanlegg og ikke minst utfordrende og kule skiløyper som de unge utøverne skulle prøve seg på. Barna, som var i alle aldre, ankom arenaen og fikk på seg startvest og gjorde sine oppvarmingsøvelser i påvente av startskuddet. Å vente kan jo være litt kjedelig, men ikke når man kan leke med ski og snø i nydelig vintervær – for det var det!

Endelig var tiden kommet og den som venter på noe gøy, venter ikke forgjeves;) Barna viste et herlig engasjement da de stormet av gårde og ut i traséen. Å se pur idrettsglede hos disse barna mens de jobber seg gjennom løypa med et smil om munnen og med et klart mål om å gjennomføre, er grunnen til at vi arrangerer Barnas skileker. Og kanskje var det en fremtidig verdensmester som gikk her i dag for pågangsmotet og talentene var i verdensklasse! Premiene som barna mottok etter løpet må sies å være meget berettighet etter den innsatsen i dag. I tillegg fikk de servert både kake og brus fra Joker Tuddal! To heldige barn var så heldige og fant gullbillett i premiepotten sin – og gikk dermed hjem med en ekstra premie hver, levert av Salomon!

Tusen takk for denne gang, Tuddal! Og en stor takk til Joker Tuddal og Tuddal IL for et strålende samarbeid!