Tuddal 2023

Barnas skileker sitt andre arrangement for sesongen fant sted i Tuddal, en sjarmerende bygd på solsiden av Gaustatoppen. Og selv om sola gjemte seg litt unna i dag, strålte barna av ren idrettsglede i dag!

Nok en gang ble Barnas skileker tatt i mot av Tuddal IL og de har ikke blitt mindre positive og arbeidsomme siden sist. Sammen gjorde vi om idrettsplassen til en skifestarena på null komma svisj og skisporene hadde jo allerede idrettslaget kjørt opp tidligere, så da var det bare å vente og glede seg til de første deltagerne skulle ankomme festarenaen vår.

Flere av dagens hovedpersoner ankom arenaen i det vi åpnet rennkontoret. Og blå og grønne startvester ble delt ut til de ivrige skiløperne. Fargen på vesten representerer lengden på løypa de skal gå. Hos kan man nemlig velge distanse ut i fra eget ferdighetsnivå. Og løypene som idrettslaget hadde forberedt var virkelig av det artige slaget med seige motbakker og bratte nedfarter. Men ville det bli for vanskelig for barna, mon tro…?

Da uret slo 13.00 var endelig ventetiden over og deltagerne ble sendt ut på sin runde. Med fremragende innsats og iver danset de seg rundt traséen med foreldre hengende etter. Hos oss får nemlig både store og små kondisjonstrening. Og de tekniske løypene var ikke noe problem for deltagerne fra Tuddal. Barna her blir virkelig født med ski på beina!

Og etter målgang var det selvsagt premier til alle våre skihelter. Og ikke minst var det kake, brus og sjokolade til alle og enhver. For en oppvartning av idrettslaget!

Tusen takk for en strålende dag, både til vår unge lovende og til publikummet. Og en stor takk til Tuddal IL og Joker Tuddal for at dere gjorde denne dagen så minnerik for store og små. På gjensyn.