Tuddal 2024

Tusen takk til Tuddal!

Da var vi endelig tilbake i Tuddal for tredje året på rad og for en stemning det var! Det ble en flott dag i Tuddal, rett ved foten av Gaustatoppen. Selv med solen litt gjemt bak snøbyger, var det ikke mangel på smil og skiglede.

Tuddal IL gjorde en super jobb med å gjøre arenaen klar for dagen. Løypene var allerede klare, og etter opprigg ventet vi spent på at de første løperne skulle dukke opp.

Med åpningen av rennkontoret kom det mange ivrige skiløpere. De fikk utdelt blå, grøn og gul vest etter ferdighetsnivå. Løypene bøy på morsomme utfordringer for all.

Etter nøye inspisering av løypene stod løperne klare til start klokka 1300. Barna storkoste seg i løypene, og foreldrene heia for full hals. Skiløperne viste at de kan dette med ski!

Ved målgangen var det god stemning, og alle deltakerne ble møtt med klapp, heiarop og fine premier. Samt kaker, saft og diverse godsaker fra Joker Tuddal og Tuddal IL.

En stor takk til alle som var med på å gjøre dagen super! Takk også til Tuddal IL, Joker Tuddal, Hjartdal og Gransherad sparebank, Salomon og Explora. Dette ble en minneverdig dag for alle. Vi gleder oss til neste gang!