Vaset 2023

Verdige Vaset!

Vaset som flere andre steder er blitt en liten gjenganger hos oss i Barnas skileker. År etter år finner vi altså veien tilbake til dette vakre stedet. I år var intet unntak!

I steikende sol ankom vi stadion omkring 10:45, hvor vi ble møtt av den lokale kjøpmannen fra Joker, samt Vestre Slidre IL. Kraftig vind gjorde at crewet måtte tenke fælt på hvilket utstyr som kunne brukes, og hvilket som måtte bli igjen i bilen. Etter fantastisk innsats fra alle involverte parter ble derimot klart at det ikke var behov for å droppe noe som helst. Utrolig hva som kan stå i kraftig vind med godt nok samarbeid, og så klart eksepsjonelt bra utstyr.

Fra 13:00 kom unge barn som sild i tønne inn på den flotte skistadion på Vaset. Før vi visst ordet av det hadde godt over 100 barn på seg startnummer i en av tre mulige farger. Fantastisk hvor mange som møtte opp på den flotte dagen.

Valdres Sparebank og Intersport Vaset var dagens lokale sponsorer for arrangementet. Valdres Sparebank stilte opp med egen stand, hvor de hadde lykkehjul! Dette var veldig populært blant deltakerne, og vi er rimelige sikre på at lykkehjulet ble spunnet langt over 100 ganger!

14:00 gikk grønn start, som målte hele 300 meter. På en runde som inneholdt en skikkelig seig motbakke ga samtlige deltakere virkelig alt for å passere målstreken og hente ut flotte premier. Videre gikk de blå deltakerne 500 meter, og til slutt de gule, som gikk 800 meter. Spesielt de gule fikk en skikkelig utfordring i en helt sinnssykt bratt nedoverbakke, hvor det helt klart ble satt noen fartsrekorder. Vi skal være glad for at onkel politi ikke fant frem frem radaren, for da hadde det blitt mange forelegg!

Etter målgang hentet som sagt samtlige deltakere flotte premier levert av Joker. Som lokal Joker stilte samtidig Joker Vaset med klementiner til alle deltakere. Vestre Slidre IL stilte med kiosk, men varm saft fikk samtlige deltakere helt gratis!

Tusen takk for et utrolig flott arrangement! Håper vi får komme tilbake, og at vi sees snart, takk for oss!