Vaset 2024

En verdig skifest i Vaset!

Vaset har, som flere andre steder, blitt et fast innslag i våre barne-skileker. År etter år finner vi veien til dette vakre stedet, og årets arrangement var intet unntak! Etter at Konnerud ble avlyst, var faktisk Vaset sesongens aller første arrangment for Barnas Skileker i 2024.

I strålende sol ankom vi stadion rundt 09:15, der vi ble hjertelig møtt av den lokale Joker-kjøpmannen fra Joker Vaset. Da klokken slo 09:45 ankom også de fantastiske representantene fra Vestre Slidre IL. Blå himmel og nypreparerte løyper la grunnlaget for en utrolig god sesongstart. Utover dagen kom det noe mer vind, men det stoppet ikke de ivrige deltakerne i Vaset. Rundt klokken 12:00 ankom de første deltakerne, og herifra og inn gikk det i ett. I underkant av 130 barn sto klare i det startskuddet gikk på Vaset skistadion.

Før startskuddet var deltakerne så heldige at de fikk lov til å prøve lykken på lykkehjulet som Valdres Sparebank hadde med seg. Lykkehjulet var uten tvil en av dagens aller mest populære attraksjoner, hvorpå hjulet fikk flere hundre runder spunnet. Foruten lykkehjulet ble løypene testet nøye før start, for her var det ingen som skulle gå feil!

Klokken 13:00 startet den grønne løypa, som strakte seg over imponerende 300 meter. På en løype som inkluderte en seig motbakke ga alle deltakerne sitt beste for å krysse mållinjen og sikre seg flotte premier. Deretter fulgte de blå deltakerne med 500 meter, og til slutt de gule med 800 meter. Spesielt de gule fikk en skikkelig utfordring i en bratt nedoverbakke, hvor det uten tvil ble satt noen fartsrekorder. Vi kan være glade for at politiet ikke tok frem radaren, ellers ville det blitt mange forenklede forelegg!

Det som gjorde dagens skirenn ekstra krevende var den tunge motvinden som var i startområdet. Til tross for vinden kom alle deltakerne seg frem til mål, en imponerende bragd! Etter målgang mottok alle deltakerne flotte premier levert av Joker.

Tusen takk for et utrolig vellykket arrangement! Først og fremst en super takk til Joker Vaset og Vestre Slidre IL som bidro med opp- og nedrigg, samt selve gjennomføringen.  Vi håper å komme tilbake snart og ser frem til å møtes igjen. Videre må en stor takk rettes til Valdres Sparebank og Intersport Vaset som lokale sponsorer, de har muliggjort vår tur hit nok et år. Til slutt må det rettes en stor takk til våre fantastiske sponsorer; Joker, Salomon og Xplora.

Tusen takk for oss!