Vaset skistadion

Livet smiler om dagen, i hvert fall for oss som er så heldige som får reise rundt i Norge å arrangere skifest for de unge langrennsløperne her til lands. Og vi smiler ekstra bredt når vi får oppleve en dag som denne, for den var vakker!

For en deilig dag det var på Vaset skistadion; sola strålte om kapp med menneskene på stadion og barna ga jernet i skiløypa. Men før alt dette var det noe forberedelser som måtte gjøres. Vi var så heldige å ha med oss Vestre Slidre IL og Joker Vaset på laget, og sammen gjorde vi alt klart før hovedpersonene entret den store scenen. For en dugnadsånd! Løypene var supertøffe med nykjørte, gnistrende trikkeskinner. Og det var flere distanser å velge i mellom. Her er nemlig alle velkomne uansett ferdighetsnivå. Det viktigste er at man deltar, er i aktivitet og har det gøy på ski!

I minuttene før start hadde de forventningsfulle barna hentet sine startvester og nå ventet de tålmodig på at de skulle bli kalt frem til startbuen. Og da det endelig ble gjort, var ikke barna vanskelig å be. De stilte seg opp pent og pyntelig under den vakre mørkeblå himmelen. Og da endelig startskuddet gikk, så vi bare ryggen på de unge langrennsløperne. For en pågangsmot og innsats dagens utøvere viste! Og skirenn i solnedgang…det er vakkert det! Da de passerte under målbuen var det bare å stake videre bort til rennkontoret og motta sine velfortjente belønninger i form av en premiepose med masse snacks i:)

Takk til Vestre Slidre IL for all hjelp og tusen takk til Joker Vaset for innsatsen, og for smoothies og bananer. Det var en innertier! Og hjertelig takk til dere som ga alt i sporet i dag. Dere var helt suverene! På gjensyn:)