Tusen takk for denne gang!

Norges største skirenn for barn er over for denne gang. Det er selvsagt vemodig men heldigvis er det bare et kort sommerhalvår og så er vi tilbake med enda flere skifester rundt omkring i Norges land:)

I 2024 har vi gjennomført 43 arrangementer fra Halden i sør til Senja i nord. Vi har besøkt velkjente steder og møtt venner over hele vårt langstrakte land. Samtidig har vi stiftet nye bekjentskaper som vi håper vi vil treffe på igjen i årene som kommer.

Innsatsen til våre helter i skisporet har vært fremragende! For en iver og idrettsglede dere har utstrålt gjennom sesongen. Dere har vist oss at lek, moro og inkludering er utrolig viktig i barneidretten og at vi alle er vinnere uansett ferdighetsnivå og bakgrunn. Det handler jo om å være sammen og dele øyeblikkene.

Takk til våre medarrangører som har hjulpet oss med å gjennomføre alle disse 43 arrangementene. Dere er gull verdt for oss! Og tusen takk til våre trofaste samarbeidspartnere som gjør det mulig å arrangere gratis skifest rundt om i hele landet år etter år! Og ikke minst hjertelig takk til alle dere som deltok på arrangementene, enten om du heiet stjernene gjennom løypa eller om du selv tok i mot publikums hyllest i det du staket over målstreken. Dere er enestående!

Om du ønsker at Barnas skileker skal komme til ditt sted i 2025, ta kontakt med ditt nærmeste idrettslag eller din lokale skiklubb og be de ta kontakt med oss.

På gjensyn i 2025:)